Saturday 22 May 2010

Working...

Τις προάλλες ανέφερα για ένα τρίτο site που έχω στα σκαριά...

Eίναι έτοιμο. :) Πρόκειται για την ημερίδα που διοργανώνουμε φέτος (το BEST Patras), με θέμα "Μετά το Πανεπιστήμιο, τι;". Μπορείτε να δείτε στο site λεπτομέρειες, η αλήθεια είναι βαριέμαι να τα ξαναγράφω όλα, και δεν έχει νόημα να τα αντιγράφω εδώ  anyway.. :)

Και άσχετα με την ημερίδα τώρα, χτές έκανα κάποιες σκέψεις. Όσον αφορά το μέλλον μου στο BEST, την πορεία που θα ακολουθήσω στην σχολή, τι στο καλό θα κάνω πια με τα γερμανικά. Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με έναν φίλο από Σερβία, που με βοήθησε να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα.

Είχε δίκιο που είπε πως πρέπει να αποφασίσω τι είναι πιο σημαντικό για μένα - και θα ακολουθήσω την συμβουλή του. Σκέφτομαι να απεξαρτοποιηθώ κάπως από τοπικό επίπεδο και να αρχίσω να δουλεύω πανευρωπαϊκά. Επίσης, και αυτό έχει αρκετή σημασία, να συγκεντρωθώ επιτέλους σοβαρά στην σχολή και στα γερμανικά. Σήμερα κιόλας προσπάθησα να κάνω μια αρχή. 

Κατέβασα (!) επιτέλους το πρόγραμμα της εξεταστικής, και έκανα μια to-do list. Ναι, το παραδέχομαι, εδώ και μέρες φοβόμουν να δω το πρόγραμμα μήπως και φρικάρω. Αλλά τελικά δεν ήταν τόσο τρομερό... Και η λίστα ελπίζω να βοηθήσει ... Από άυριο λοιπόν, μια καινούργια δυναμική αρχή! :)


:: C'est Beau La Bourgeoisie by Discobitch (ε δεν συνηθίζω να ακούω τέτοιου είδους μουσική, αλλά αυτό είναι ένα από τα τραγούδια που μου έμειναν από το αγαπητό Bordeaux :D) ::

No comments:

Post a Comment