Friday 13 May 2011

Spring Gloves

Αυτή την φορά θα σας δείξω ένα ζευγάρι γάντια που είναι κάπως διαφορετικά. Τα έφτιαξα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, λίγο πριν φύγω για Σερβία, και σκοπός ήταν 1. να χρησιμοποιήσω τα γαμάτα καινούργια νήματα που πήρα 2. ένα ζευγάρι γάντια για την άνοιξη/το φθινόπωρο. 


Δεν είναι υπερβολικά ζεστά, κάνουν όμως την δουλειά τους όταν ο καιρός είναι μία έτσι μία αλλιώς. Επίσης μπορώ να τα περνάω στους καρπούς όταν κάνει πολύ ζέστη, οπότε δεν χρειάζεται να τα βγάζω-βάζω κάθε λίγο και λιγάκι. ^^


Και είναι τοοόσο απαλά! Αυτό το νήμα (100% βαμβακερό) είναι καταπληκτικό! Αλλάζει από μόνο του αποχρώσεις, το ένα απο λευκό μέχρι καφέ και το άλλο κουβάρι από λευκό σε μώβ.

Και προφανώς θα παρατηρήσατε ότι για πρώτη φορά χρησιμοποιώ καφέ ώς βασικό χρώμα. Γενικά δεν είναι από τα αγαπημένα μου, και μέχρι τώρα δεν το πολυ-προτιμούσα, αλλά η συγκεκριμένη απόχρωση στο συγκεκριμένο νήμα, είναι πολύ ωραία!



Tώρα μένει να σκεφτώ πως θα αξιοποιήσω το άλλο κουβάρι.. :D (για τα δύο λευκά θα δείτε σύντομα την μεταμόρφωσή τους! πολύ grand φάση.. )





No comments:

Post a Comment