Wednesday 21 September 2011

Rows of color

Μου φαίνεται θα καταντήσω να πλέκω μόνο ρούχα στο τέλος. Τώρα που έχω αρχίσει να παίρνω το κολάι, και με τόσες ιδέες που τριγυρίζουν στο μυαλό, ποιός θα με πιάνει σε λίγο καιρό! είναι και λεφτά όμως, ε;

Να λοιπόν:


είχα το μαλλί, είχα την ιδέα και να το αποτέλεσμα! 

Ήταν εξαιρετικά γρήγορο, και θα επαναλάμβανα την διαδικασία για οποιοδήποτε άλλο πουλόβερ. Έφτιαξα ένα υποτυπώδες πατρόν από μία μπλούζα που είχα ήδη, και το οποίο με βοήθησε αρκετά στις διαστάσεις, αλλά από ένα σημείο και πέρα δεν χρειαζόταν - το σχέδιο πήγαινε από μόνο του. Δοκίμασα κιόλας έναν καινούργιο -για μένα- τρόπο για τα μανίκια. Τα έπλεξα οριζοντίως ταυτόχρονα με το ντεκολτέ και τον κορμό. Και πρέπει να ομολογήσω ότι είναι πολύ εύκολο έτσι, και βολικό.


Ενώ το νήμα ήταν για βελόνες νούμερο 6-7, το έπλεξα με νούμερο 10, για να έχει ένα ελαφρύ και "ανοιχτό" αποτέλεσμα - άλλωστε δεν κάνει ποτέ τόσο κρύο στην Πάτρα που να χρειάζεται κάτι σφιχτά πλεγμένο. Ούτε καν. Οι ενώσεις και τα τελειώματα έγιναν όπως πάντα με βελονάκι.

Και τώρα φυσικά περιμένω να μπούν τα κρύα, για να το φορέσω επιτέλους! Δεν πιάνεται όταν το φόρεσα για τις φωτογραφίες, γιατί με αυτά τα ρούχα και κάτω από τέτοιον ήλιο μπορείτε να φανταστείτε ότι βρισκόμουν σε near-sauna mode. 


Και με ότι έμεινε από το νήμα έφταξα και ένα σκουφί, μιάς και δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο, το οποίο θα σας δείξω σε επόμενο post. Soon!






No comments:

Post a Comment