Monday 10 October 2011

Regenbogen

Το μαγαζί από το οποίο ψωνίζω συχνότερα μαλλιά και εξοπλισμό πλεξίματος, έφερε πρόσφατα καινούργια βαμβακερά νήματα, μιας αγαπημένης μου μάρκας, και όταν είδα την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων με δυσκολία κρατήθηκα να μην τα πάρω όλα!

Πήρα μονάχα 3, αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία, με φυσικά! αγαπημένο το πολύχρωμο. Έφτιαξα ήδη ένα κολιέ, ένα δακτυλίδι, και έκανα και απόπειρες για βραχιόλι, αλλά δεν μέτρησα καλά πόσο νήμα χρειαζόμουν και κατέληξα με κάτι πολύ μικρό και ουσιαστικά άχρηστο, αλλά μου άρεσε τόσο που δεν μου έκανε καρδιά να το ξηλώσω.



(και άλλες φωτογραφίες για να τα λιμπιστείτε και εσείς, έστω και από μακριά! :P)


Για το κολιέ δοκίμασα κάτι καινούργιο, χρησιμοποίησα μια αλυσίδα και κάτι χάντρες που είχα πάρει πριν πολύ καιρό, και δημιούργησα ένα κανονικότατο μεταλλικό πραγματάκι. Όμως δεν είναι και πολύ ευσταθές, πριν κανά δυό εβδομάδες κιόλας που έφυγε το ένα κουμπουματάκι από την αλυσίδα και τώρα στραβώνομαι πάλι για να το βάλω στην θέση του. Γιατί είναι και λεπτοδουλειά το άτιμο!


Kαι το μίνι βραχιόλι με το wannabe δαχτυλίδι:


Kαι έχω ακόμη πολλά πράγματα να παρουσιάσω αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω κάθε μέρα, βλέπετε ξεκίνησαν οι παραδόσεις και οι εργασίες μαζί [πακέτο]. Και τα εξωσχολη-ικά μαθήματα, όπως και η δουλειά. Κάτι παίζει και για δεύτερo part-time job, ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά!





No comments:

Post a Comment